Schoolfruit leverancier SliedrechtSchoolfruit leverancier Sliedrecht

Schoolfruit leverancier Sliedrecht

Schoolfruit leverancier in Sliedrecht, dat leveren wij! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw school? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Hoe werkt fruit op school?

1. Contact & proefbox

Bij ons streven we naar een langdurige samenwerking met elke school. Na een persoonlijk gesprek over jullie specifieke wensen, bieden we een gratis proefbox aan. Deze laat niet alleen onze toewijding aan kwaliteit en versheid zien, met een focus op lokaal en waar kan biologisch fruit, maar geeft jullie ook de kans om onze producten direct te ervaren.

2. Voorstel op maat

Elke school heeft andere behoeften. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen, van eenmalige, wekelijkse tot tweewekelijkse leveringen, afgestemd op de grootte en wensen van jouw school. Onze flexibele pakketten zijn ontworpen om aan alle eisen te voldoen, met de mogelijkheid om op elk moment aanpassingen te maken. We leveren zowel gevarieerde boxen als dozen en gesneden fruitbakjes, zodat er voor elke situatie en voorkeur een passende optie is.

3. Financieel voordelig

Onderwijsbudgetten zijn cruciaal. Daarom houden we onze diensten betaalbaar met slechts 9% btw en ondersteunen we actief bij het aanvragen van subsidies. Geniet van hoogwaardig schoolfruit zonder financiële zorgen, dankzij onze transparante en budgetvriendelijke aanpak.

4. Genieten van vers fruit

Bij Schoolfruitleverancier ontzorgen we docenten volledig. Geniet van vers, zorgvuldig geselecteerd fruit, geleverd door ons enthousiaste team. Met een vast aanspreekpunt en flexibele service - inclusief eenvoudige wijzigingen of pauzes - zorgen we dat onderwijsprofessionals zich kunnen richten op wat echt telt: onderwijs en welzijn.

De schoolfruit aanbieder van Sliedrecht

Wij leveren gezonde tussendoortjes over heel Nederland waaronder Sliedrecht. Met onze dienst zorgen we ervoor dat scholieren meer fruitsoorten ontdekken en ongezonde tussendoortjes links laten liggen. Samen willen zorgen voor een betere gezondheid van de leerlingen.

Schoolfruit leverancier bezorgserviceSchoolfruit leverancier Sliedrecht

Waarom Schoolfruit leverancier Sliedrecht?

Vers en betaalbaar

Elke dag moeiteloos vers fruit voor de leerlingen, zonder enig omkijken! Profiteer van onze voordelige en transparante prijzen, al vanaf slechts €0,36 per stuk fruit. Gezonde tussendoortjes zijn belangrijker dan ooit.

Duurzaam

We optimaliseren onze routes voor duurzaamheid, doneren overtollig fruit aan kinderboerderijen, en gebruiken herbruikbare kratten. We kopen lokaal in en kiezen, waar mogelijk, voor fairtrade en biologische producten.

Eenvoud en zekerheid

Bij Schoolfruitleverancier staat een probleemloze ervaring centraal. Geniet van eenvoudige bestellingen, betrouwbare leveringen en flexibele serviceopties die naadloos aansluiten bij de dynamische behoeften van elke school.

Veelgestelde vragen

Wat biedt de Schoolfruitleverancier in Sliedrecht?

Hoe werkt de service in termen van kosten en levering?

Hoe zet de Schoolfruitleverancier zich in voor duurzaamheid en lokale economie?

Offerte aanvragen

Offerte op maat voor uw school? Voer het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt voor je bericht! We proberen zo snel mogelijk te reageren.
Oops! Something went wrong while submitting the form.